Asbestvogner

Asbestvogn er et "must" når man har oppdrag innen asbestsanering.
Description

Asbestvogn er et "must" når man har oppdrag innen asbestsanering

Konstruksjon

Våre Asbest vogner er fremstilt på et kraftig varmegalvanisert Alko enkel eller dobbelt akslet chassis. Vognen er med gummi fjærende akslinger med påløpsbremser, 50 mm. kule trekk, kraftige støtteben som kan innstilles i flere posisjoner, alt etter behov, samt kraftig Ø60mm nesehjul, 13" hjul / eller 10" hjul.

Vognene konstrueres i sandwichelementer med kraftig glasfiber på sidene og isolering med ekstruderte polystyren, som har høy isoleringsevne; 50 mm. i sideelementer og 60 mm. i bunn- og takelementer. Taket er unikt, i helstøpt glassfiber med vannavledning til takrenne, som samler vannet i én stråle og leder dette vekk fra vognens sider, dører og vinduer.

De utvendige, kraftige hjørnelister og dørprofiler er i eloksert aluminium, og vinduene er i PVC med herdet glass.

Gulvbelegget er Tarkett Somplan 2002 mm. homogent gulvvinyl.

El-Systemer

Som standard leveres enheten med 230 V installasjoner for lys og varme . Vi leverer vogner etter ønske med 230V eller 400V el-systemer. Vi leverer også " stand alone" vogner med strømaggregater for enten 230V 1.fase /3.fase og 400V systemer.

Toalett og kloakk system

Som standard leveres vogner med kverntoalett som har enkel tilkobling via hurtig kobling type: Nito i rustfritt stål.
Vi levere nå vogner med innebygde tanker for ferskvann, sortvann som medfører at man kan ta korte oppdrag uten tilkobling av vann/kloakk, kombinert med strømaggregater er vognen også selvforsynt med el.

Last ned tegninger:

320 - Asbestvogn

320 - Asbestvogn - stand alone

420 - Asbest

420 - Asbestvogn - stand alone

520 - Asbest

570 - Asbestvogn

660 - Asbestvogn

Copyright (C) 2013 Anleggsprodukter AS